TUTUSTU
VIRTUAALI-
ESITTEESEEN

(Lataa pdf 4,92 Mt)

YLELLISTÄ ASUMISTA

Suunnittelun johtotähtenä oli yksi ajatus ylitse muiden: tehdään viihtyisän valoisia ja toimivia koteja, jotka sijaitsevat kaupungin sydämessä. Näin syntyi Kuopion Torikartano, jonka jokainen koti on harkittu kokonaisuus. Näiden seinien sisällä on hyvä ja turvallinen olla - nyt ja tulevina vuosina. Myös rakentaminen tehdään tinkimättömällä ammattitaidolla, pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Kuopion Torikartanon valoisien asuntojen pintamateriaalit on valittu huolella ja hyvällä maulla. Lattioiden tyylikkäät parkettipinnat, kiintokalusteiden viimeistelty ulkonäkö ja modernit keittiökalusteet korostavat kodin ylellistä ilmettä. Ranskalaiset parvekkeet tuovat tuulahduksen keskieurooppalaisesta tunnelmasta.

Lue lisää: www.jl-rakentajat.fi

KESKELLÄ KUOPIOTA

Kuopion Torikartano rakennetaan kulttuurihistoriallisesti arvokkaalle paikalle Haapaniemenkadun ja Maljalahdenkadun kulmaan, aivan kaupungin ydinkeskustaan. Uuden talon ulkonäössä ja arkkitehtuurissa on haluttu kunnioittaa vanhaa kaupunki-ilmettä. Siksi osa vuonna 1938 rakennetun funkkistalon julkisivua liittyy luontevasti moderniin uudisrakennukseen. Torikartanon kaarevat muodot yhdistävät tyylikkäästi perinteet ja nykyajan kokonaisuudeksi, joka jo ulkoisella olemuksellaan lunastaa paikkansa kaupungin arvotalojen joukossa.

Torikartanoon rakennetaan myös oma autohalli, joten kotoa on helppo liikkua myös omalla autolla. Hyvän sijainnin merkitys korostuu vuosi vuodelta. Siksi Kuopion Torikartano on turvallinen sijoitus myös tuleviin vuosiin.

Karttakuvaa klikkaamalla avautuu GoogleMapsin sijaintikartta


OMAN OLOINEN KOTI

Kuopion Torikartanossa on kaikki valmiina omanoloiselle kodille. Huoneistokohtainen ilmanvaihto, nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet, laadukkaat pintamateriaalit sekä hyvin suunnitellut pohjaratkaisut. Näiden seinien sisällä on helppo viihtyä – ikiomassa kodissa.

PALVELUIDEN ÄÄRELLÄ

Kuopion keskusta kehittyy vahvasti kävelypainotteiseksi, jossa autolla liikkumista vähennetään tuntuvasti. Aamukävely torikahvilaan tai iltalenkki satamaan piristää mukavasti. Maankuulujen lihapiirakoiden ja uunituoreiden kalakukkojen herkullisen tuoksun voi aistia melkein ulko-ovelta. Kuopion uudistuvalle torille on Torikartanosta vain muutaman hetken matka. Torimyyjien tuoreet vihannekset ja muut lähiseudun herkut odottavat aivan kulman takana.
    Torikartanon läheisyydessä on myös hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet sekä uimahalli, jäähalli ja keilahalli. Myös koko Kuopion upea kulttuuritarjonta odottaa mukavan lähellä: teatteri, Musiikkikeskus, elokuvateatterit ja lukemattomat muut vapaa-ajan mahdollisuudet ovat kävelymatkan ulottuvilla.

Kuopion Torikartanossa on kaiken ikäisten asujien hyvä olla - lapsiperheistä ikäihmisiin. Pankit, virastot, terveyspalvelut ja Kuopion muut laadukkaat palvelut ovat helposti saavutettavissa. Torin varrelta lähtevät paikallisliikenteen bussit tarjoavat lisäksi vaivattoman tavan liikkua esimerkiksi kauempana keskustasta oleviin ostoskeskuksiin ja marketteihin. Läheinen rautatieasema ja linja-autoasema sekä taksit ja Rissalan lentokenttä avaavat monia mahdollisuuksia kaikkiin suuntiin – jos unelmien kodista mihinkään malttaa edes lähteä. Kaupunkimaisemaan vaihtelua antavat lähistollä sijaitseva Kallavesi ja Puijon ulkoilumaastot, jotka tarjoavat viihtyisiä reittejä ympäri vuoden.

VIRTUAALIESITE
Klikkaa esitteen kansikuvaa. Esite avautuu uuteen ikkunaan. Esitettä klikkaamalla voit suurentaa sen tarkempaa tarkastelua varten.